Pentru că suntem genul de oameni cărora le pasă cu adevarat de beneficiile pe care le pot obține cei care apelează la serviciile noastre!

Știm… toate companiile spun lucrul acesta! Cu vorba și scrisul e ușor, cu fapta e mai greu! Așa este?

Noi vă oferim cel puțin 4 argumente care să dovedească cele de mai sus:

Oferim consultanță!

Începem cu o analiză a campaniei de marketing care urmează să integreze materiale multimedia. Oferim consultanță și recomandăm cele mai bune soluții pentru fiecare caz în parte.

Doar personal calificat!

Pentru diferite proiecte se potrivesc anumiți specialiști. Ți-i vom oferi doar pe cei care au experiență, imaginație și dedicare pentru fiecare lucrare, fie că este mai simplă sau mai complexă.

Echipamente profesionale!

Folosim echipamente video, foto sau audio de înaltă calitate, oferindu-ți materiale la standarde superioare. De la simple interviuri până la filme artistice, avem tot ce este necesar.

O garanție rară!

Pentru că știm că banii nu cresc în copaci, încercăm să menținem tarifele la un nivel rezonabil și, mai ales, oferim o garanție rară în acest domeniu! (vezi mai jos despre ce este vorba)

Garanție 100% !!!

Noi îți realizăm materialul (video, foto sau audio), iar plata o vei face la final, doar dacă ești 100% satisfăcut de rezultat. În caz contrar, nu vei achita nimic* sau îți vei primi banii înapoi dacă ai achitat toată suma în avans (se mai întâmplă). Caută acest tip de garanție la companiile din domeniul producției foto-video și nu vei mai găsi așa ceva! Cel puțin noi nu am mai întâlnit.

* se solicită avans doar când este vorba de cheltuieli inițiale (chirii, plată actori, cumpărat recuzită etc.) prevăzute într-un scenariu aprobat de tine, dar care nu va depăși 50% din suma totală – în acest caz nu se va returna avansul, deja cheltuit. La proiectele mai simple, în care nu sunt necesare plăți inițiale pentru terțe persoane sau servicii, nu se percepe niciun avans!

Apropo, noi nu facem orice pentru bani, nu ne implicăm în orice fel de proiecte și nici cu oricine!

Apasă aici sau vezi mai jos cu cine am mai lucrat.

Un alt argument, poate cel mai important, este acela că şi ei au încredere în noi!