De foarte multe ori am lucrat cu multe persoane care să facă partea de foto și video în timpul evenimentelor mele. Una dintre firmele pe care le-am găsit, să facă treaba la o calitate impecabila și într-un mod foarte foarte rapid, a fost PacPac StudioS. Îi recomand dacă aveți nevoie de o producție video de calitate, sunt oameni foarte faini. Eu lucrez cu ei de mai bine de 4 ani și de fiecare dată ne-am înțeles excelent.

Paul Ardeleanu

Fondator Speakers Club

Solicită o ofertă chiar acum!

Animație 3D. After Effects

Îți putem realiza clipuri de promovare cu animație 2D și 3D, de text, imagini foto sau video, cu Voice Over și multe alte efecte speciale care să creeze un material dinamic, atrăgător și de impact.

Spoturi publicitare/clipuri de promovare online

Realizăm spoturi publicitare, mai scurte sau mai lungi, cu animație și voice over profesional. Colaborăm cu actori, oameni din radio – Tv, make-up artiști și mulți alți profesioniști din domeniul producției multimedia.

PacPac StudioS ne-a oferit soluții și materiale media potrivite pentru nevoile companiei noastre, acestea fiind realizate de profesioniști cu experiență, dar și cu flexibilitate. Relația noastră de colaborare a adus un plus de valoare campaniilor de marketing pe care le-am desfășurat în diferite contexte. Luând în considerare rezultatele pozitive, am ales să revenim la serviciile lor și să lucrăm împreună pentru mai multe proiecte.

Ioana Năstase

Marketing Manager JMA

Solicită o ofertă chiar acum!

Am lucrat în mai multe rânduri cu cei de la PacPac StudioS şi îi recomand cu mare drag din suflet, deoarece au fost prompţi, au dat dovadă de seriozitate şi de implicare, de profesionalism şi de flexibilitate de fiecare dată.

Tot ceea ce fac e de calitate şi le mulţumesc, aşteptând cu nerăbdare următorul proiect în care vom lucra.

Ştefana Badiu

Co-Fondator Dream Act

Solicită o ofertă chiar acum!

Filme de promovare

Realizăm filme de promovare a produselor şi a serviciilor companiilor. Ne implicăm în toate etapele producţiei, de la concept până la editare. Oferim sugestii pentru folosirea eficientă a materialelor multimedia.

Filme de prezentare (proiecte)

Realizăm filme de prezentare ale unor proiecte şi programe publice sau private. Ne implicăm în toate etapele producţiei, de la concept până la editarea şi promovarea acestora.

Ne-am bucurat că am avut ocazia să lucrăm cu cei de la PacPac. Am descoperit nişte oameni cu o viziune comună cu a noastră, care luptă şi ei pentru a educa românii şi a-i face mai responsabili faţă de mediul în care trăiesc şi faţă de ei însişi. Am lucrat foarte bine împreună – sunt foarte profesionişti şi foarte atenţi la detalii şi au fost alături de noi până la finalizarea proiectului. Mulţumim mult pentru ajutorul vostru!

Anca Maria Baniţă

PR - Let's Do It, Romania

Solicită o ofertă chiar acum!

Cei de la PacPac StudioS au venit în întâmpinarea noastră cu idei şi soluţii la care nu ne gândiserăm, realizând un film de prezentare profesional ce constituie o carte de vizită în faţa publicului nostru.

Vom recomanda întotdeauna serviciile lor şi vom apela oricând la creativitatea, seriozitatea şi profesionalismul celor ce compun echipa care ne-a introdus în domeniul producţiei video de cea mai înaltă calitate.

Petru Stratulat

Puppeteer/PR Lightwave Theatre

Solicită o ofertă chiar acum!

Filme artistice & Artă teatrală

De la idee la film oferim servicii complete. Plecând de la o simplă idee noi realizăm un scenariu complet de film, apoi pregătim filmarea (pre producţie), filmăm şi edităm artistic materialele video astfel încât să se simtă emoţia şi mesajul.

Filmări Corporate

Realizăm filmări la evenimente de tip corporate, conferinţe, lansări, expoziţii, training-uri, seminarii etc. Putem pune la dispoziţie mai mulţi fotografi şi operatori video, în funcţie de complexitatea proiectului.

Suntem la cea de-a treia colaborare cu băieţii de la PacPac StudioS. Sunt profesionişti, orientaţi către soluţii, flexibili şi creativi. Au lucrat în condiţii nu dintre cele mai uşoare şi au obţinut rezultate remarcabile lucrând în echipă. Atunci când trebuie să organizezi şi să duci la bun sfârşit evenimente atipice, din punct de vedere al formatului şi conţinutului, aceasta este echipa media de care ai nevoie!
Echipa tehnico artistică cu care voi alege întotdeauna să colaborez.
Andra Dobre

Expert Comunicare ANPCDEFP

Solicită o ofertă chiar acum!

Sunt deja la a doua colaborare cu echipa PacPac StudioS şi voi continua tot cu ei să îmi realizez videoclipurile. Este foarte important pentru un artist la început de carieră să lucreze cu persoane pe care se poate baza şi care contribuie pozitiv la imaginea şi popularitatea lui. Îmi place că ei găsesc soluţii artistice deosebite şi când nu dispun de foarte mulţi bani. Şi cel mai interesant lucru este că, ei fiind cineaşti, inserează câte o poveste în fiecare videoclip, ceea ce îi aduce un plus de emoţie care se completează excelent cu mesajele melodiilor.
Andra Ozon

Artist (Cântăreaţă)

Solicită o ofertă chiar acum!

Videoclipuri Muzicale

Realizăm videoclipuri muzicale la cele mai înalte standarde de calitate, însă nu și la cele mai mari tarife :). Am colaborat atât cu artiști debutanți cât și cu alții consacrați. Folosim povești, multă emoție și o stilistă specifică filmelor artistice.

Filmări diverse

Realizăm filmări de tip interviu, VideoCV, video training-uri, emisiuni online în studio etc. Putem asigura fundal de greenscreen mobil, lumini şi echipamente audio în orice fel de spaţiu, atât la interior cât şi la exterior.

Am avut plăcerea de a lucra cu echipa PacPac Studios la realizarea primului meu Video CV. A fost o experienţă frumoasă, în care profesionalismul, creativitatea şi promptitudinea au fost printre elementele cheie în cadrul acestei colaborari. Atenţi la detalii, la nevoile şi cerinţele mele, m-au ajutat să pot transmite cât mai multe într-un timp cat mai scurt şi într-o manieră care să mă definească. Aspect care mi s-a părut extraordinar. Le mulţumesc pentru frumoasa colaborare şi îi recomand cu drag deoarece seriozitatea, implicarea de care dau dovadă, cunosţintele vaste pe care le au în acest domeniu sunt perfect îmbinate pentru a duce către rezultate excepţionale.

 

Onny Sîrbu

Realizator TV

Solicită o ofertă chiar acum!