Deoarece susţinem cineaştii aflaţi la început de drum şi încurajăm dezvoltarea industriei cinematografice din ţara noastră, oferim posibilitatea oricărui regizor (chiar şi amator) să îşi realizeze propriul film (scurtmetraj sau mediumetraj) în format digital, cu un tarif foarte avantajos:  doar 49 euro/ziua de filmare!

De multe ori poţi rata realizarea unui film din cauza unor lipsuri, cel mai adesea lipsa unui echipament profesional de filmare dar şi alte accesorii, cum ar fi microfonul sau luminile. Şi pentru că nu toată lumea este dispusă să investească mii de euro în tot felul de camere video sau trepied, microfon, slider, lumini etc., noi, cei de la PacPac StudioS, ne-am gândit să întindem o mână de ajutor celor care îşi doresc să îsi realizeze propriul film de scurtmetraj oferindu-le servicii de filmare la un tarif extrem de scăzut, numai 49 de euro pentru o zi si, în acest fel, ideile bune să nu se piardă în van.

Ne adresăm studenţilor sau absolvenţilor de facultaţi de profil, secţia regie film, dar şi celor care au studiat pe cont propriu şi scriu sau deţin scenarii de film şi vor să intre în etapa de producţie cu ele. Noi venim cu tot, cu operator imagine + cameră video, cu operator sunet + microfon cu boompole, trepied, lumini şi alte accesorii necesare la o filmare, dar nu vom asigura locaţiile, castingul, make-up-ul sau montajul decât contra cost (se negociază în funcţie de proiect)!

Ne puteţi solicita dacă aveţi finalizat un scenariu, iar dacă este unul în care credem şi noi atunci vom colabora cu siguranţă! Oferim consultanţă în realizarea filmelor, dar ideea, scenariul, decupajul regizoral, alegerea si închirierea locaţiilor, alegerea actorilor şi a figuraţiei vă vor aparţine în totalitate.

Pentru oferta completă apasaţi aici. Datele noastre de contact sunt aici. Inspiraţie vă dorim!

49 euro ziua de filmari scurtmetrajFoto by Adrian Apanel