Andra Ozon şi-a lansat primul single din cariera muzicală. Melodia, care se numeşte “Caut pereche”, este veselă, de vară, fresh şi cu un refren foarte catchy. Textul îi aparţine chiar artistei iar instrumentalul este realizat de producătorul Ciprian Maxim. Piesa a fost înregistrată la Pyramid Studio.

Andra Ozon este o tânară de 27 de ani din Bucureşti, care a început să facă muzică de mică, face parte dintr-o familie de muzicieni – tatăl naist şi mama cântăreaţă vocală -, aşa că nu e de mirare pasiunea ei înnascută pentru domeniul artistic.

Andra a participat şi la X Factor unde a facut o impresie foarte bună, primind 3 de Da de la juraţi şi ridicând spectatorii în picioare pentru interpretarea piesei “Je t’aime” a Larei Fabian. Experienţa de la concurs a determinat-o să îşi dorească şi mai mult o carieră muzicală aşa că a trecut la treabă, iar acum ne oferă prima ei melodie.

Scurt interviu Andra Ozon

De curând ai lansat primul tău single, “Caut pereche”. Ce te-a inspirat să scrii această piesă?

M-am gândit la piesa încă de anul trecut, am fost inspirată de vară, de soare, de mare… de faptul că toată lumea e binedispusă, că toată lumea e afară, e mai happy vară, eu cel puţin sunt. 😀

Cu cine ai colaborat pentru realizarea acesteia?

Prin intermediul regizorului Cătălin Palavescu de la Pac Pac StudioS, l-am cunoscut pe producătorul Ciprian Maxim, cu care am reuşit să lucrez foarte bine într-un timp foarte scurt şi cu siguranţă voi lucra în continuare şi pentru urmatoarele piese.

Ce reacţii ai primit până acum?

Până acum am primit reacţii pozitive. Având în vedere că e prima melodie pe care o scriu, sunt foarte încântată de reacţiile primite… deci mă încurajează să continui să compun.

Ai participat, în trecut, la X Factor România, cum a fost această experienţă?

Participarea la X Factor fost o experienţă frumoasă. Ţin minte audiţia, când am cântat refrenul, s-a ridicat lumea în picioare şi a început să mă aplaude. A fost o senzaţie deosebită. După ce am văzut reacţia foarte pozitivă a publicului, mi-am dat seama că trebuie neapărat să continui să progresez în acest domeniu.

Ce ne pregăteşti în viitorul apropiat?

Acum pregătesc o piesă de toamnă, este continuarea piesei “Caut pereche”, să vedem ce se mai întâmplă cu “Pretty boy”, melodie la care probabil voi realiza şi un videoclip.

Ascultaţi Andra Ozon – Caut pereche