După cum vă anunţam într-un articol anterior, PacPac StudioS se dezvoltă şi prin apariţia Story Production, divizia noastră video care realizează doar videoclipuri muzicale cu poveste. Da, obligatoriu cu o poveste, care să aibă legatură cu mesajul melodiei şi care să vină în completarea acesteia. Am creat un nou brand pentru a gestiona mai bine departamentele existente în acest moment în cadrul companiei noastre şi pentru a fi mai uşor de recunoscut de către artiştii şi fanii lor, având acest element care ne diferenţiază: realizăm videoclipuri cu poveste, cu scenariu, cu actori profesionişti şi cu imagini video ce se folosesc în cinematografie. Practic, integrăm câte un scurtmetraj, mut dar sugestiv vizual, în fiecare videoclip muzical marca Story Production.

Topul muzical YouTube al anului 2013 în România este (sursa www.urban.ro):

1. Andra – Inevitabil va fi bine (Official Video HD)
2. FLORIN SALAM – SAINT TROPEZ – CLIP ORIGINAL 2013 *
3. Grasu XXL feat  Ami – Deja Vu (Official Single)
4. Naughty Boy – La La La ft. Sam Smith
5. Shift feat. Marius Moga – Sus pe toc (Official Video)
6. Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferata (Official Single)
7. SUSANU feat. SALAM – Esti bomba (VIDEOCLIP OFICIAL) HITUL ANULUI 2013 *
8. Connect-R – Da-te-n dragostea mea (Lyric Video)
9. Puya si Don Baxter – Baga Bani (Special Guest Connect-R) (Official Video)
10. Nicole Cherry – Memories ( official video )

* surpriza clasamentului, cele două manele care ocupă locuri fruntaşe (este un indicator corect al preferinţelor muzicale ale românilor internauţi?!)

Cele mai multe videoclipuri, mai ales ale artiştilor români, nu conţin poveşti, sunt clipuri de imagine sau, cum se spune mai pretenţios, “de stare”, nu că ar fi ceva de condamnat, sunt mai ieftin şi mai rapid de realizat, ca un fel de fast-food! Chiar dacă oamenii consumă în continuare multă muzică, se uită la videoclipuri, mai ales pe internet, nu înseamnă că nu sunt deranjaţi de lipsa de imaginaţie şi de consistenţă a creaţiilor video muzicale. Iată o părere a unei persoane care îşi doreşte să poată viziona altfel de clipuri:  “Am înţeles faptul că este vorba de muzică comercială (scuzaţi cacofonia) dar până când să vedem atâta vulgaritate în videoclipurile româneşti ??! chiar nu se poate să vedem şi noi un clip de bun gust, artistic, eu sunt convinsă că şi cu bugete mai mici poţi realiza ceva frumos care să nu implice neapărat aspecte thrashy pe care probabil artiştii şi producătorii lor (şi mai ales, make up artiştii) nu le mai sesizează că fiind problematice pentru că pentru ei asta înseamnă deja normalitate. E păcat…Pentru că unii artişti ar putea fi “exploataţi” artistic şi în alte moduri decât în dulcele stil clasic al videoclipurilor româneşti pornografice.” sursa: forum – 9am.ro

Noi considerăm că videoclipul trebuie să fie o completare a mesajului melodiei şi că merită să investeşti ceva mai mult efort şi energie în conceperea unei poveşti care să stimuleze imaginaţia fanilor. Vă aşteptăm pe pagina noastră de facebook şi ne puteţi contacta şi aici! Echipa Story Production.