Update: clipul este gata şi poate fi vizionat mai jos. Enjoy!

Chiar înainte de mini vacanţa de 1 mai, ne-am strâns cu mic, cu mare în clubul The Vault din centrul vechi al Bucureştiului pentru a filma cel mai nou videoclip a lui Cosmin Arsene şi Andrei Ionescu, pentru melodia “Give 2 Get” cu care cei doi participă la un concurs american de creaţie muzicală (le ţinem pumnii!). Timp de 7 ore, am dansat, am cântat, ne-am simţit bine alaturi de prieteni “normali” dar şi de alţii mai “ciudaţi”, personaje importante în acest videoclip, care ne-au amuzat foarte tare (ne-au vizitat pe rând un pirat, un călugăr, un comunist, un clovn, un irlandez şi alţii pe care îi veţi vedea în clip).

Videoclipul se află în post producţie  (va fi lansat pe la jumătatea lunii mai 2014), “magicianul” Robert Aurariu se ocupă chiar acum de acest proces de editare video şi va avea grijă să arate exact cum şi-a imaginat “scenaristul” Andrei Ionescu, compozitorul melodiei, care alături de Cosmin Arsene, a avut ideea trăsnită să cheme tot felul de ciudaţi în propriul videoclip. Regia este semnată de Cătălin Palavescu, care împreună cu Robert Aurariu a pus bazele departamentului de creaţie şi realizare de videoclipuri muzicale  a PacPac StudioS şi anume Story Production. De imagine s-a ocupat Damian Sultănoiu alături de Dragoş Lepădatu şi s-a filmat cu camere Canon 5D mark III.

Echipa noastră colaborează pentru a doua oară cu Cosmin Arsene şi Andrei Ionescu pentru realizarea unui videoclip muzical, după cel al piesei “Come Home” care îşi pregăteşte lansarea oficială în această primăvară şi se anunţă a fi un succes, având în vedere feedback-ul pozitiv primit până acum de la cei care l-au văzut în avanpremieră!

Mai multe imagini de la filmările videoclipului “Give 2 Get” puteţi găsi pe pagina noastră de facebook aici: Album foto Give 2 Get