Simplu, dar emoționant! Așa ar putea fi descris scurtmetrajul „How much do you make an hour?”, creat de PacPac StudioS, în regia lui Cătălin Palavescu.

Ne-am bucurat de sprijinul Maricelei Alexa, mama tânărului actor care, spunem noi, va avea un viitor promițător. Deși aflat la prima apariție de acest gen, Răzvan Alexa, în vârstă de 8 ani, s-a comportat exemplar pe parcursul celor 5 ore de filmare.

O altă premieră, de data aceasta pentru noi, a fost colaborarea cu Ionuț Sepi, “vinovatul” pentru imagine. Considerăm că este de prisos să scriem aici despre profesionalismul cu care a lucrat.

producție video

Scurtmetrajul este realizat după o pilă intens viralizată.

„How much do you make an hour?” prezintă o situație în care, cu siguranță, mulți dintre noi ne-am regăsit cel puțin o dată. În goana după lucruri materiale, tindem să neglijăm ceea ce este cu adevărat important în viață, familia.

Întors acasă de la muncă, tatăl este așteptat cu nerăbdare de micuțul său fiu, Răzvan. Acesta îi adresează o întrebare complet neașteptată, referitoare la salariul pe care îl primește într-o oră la locul de muncă, și, mai mult decât atât, îl roagă să îi împrumute 15 lei. Tatăl îi răspunde, 30 de lei, după care se răstește gândindu-se că fiul îi pune o astfel de întrebare numai pentru a îi putea spune apoi de “vreo jucărie neghioabă sau alte prostii” și îl trimite în camera sa. Însă lucrurile iau o întorsătură surprinzătoare, iar finalul ne prezintă un tată uluit de motivul rugăminții fiului său.

Într-o lume în care cel mai mult contează lucrurile materiale, ar trebui să te întrebi ce valoare acorzi timpului petrecut cu cei dragi! Timpul este cea mai de preț resursă pe care o avem și pe care, de cele mai multe ori, o ignorăm.

Timpul. Fluturii trăiesc doar o zi pe pământ și se bucură din plin de acele clipe. Oamenii trăiesc ani. Sau anii trec pe lângă ei. Au uitat de bucuria lucrurilor mărunte, de cinele petrecute în familie, de momentele împreună. De cele mai multe ori, Crăciunul este singurul care îi reunește. De ce nu ar fi o zi de Crăciun în fiecare zi?! Deși oferi familiei tale tot ce își dorește din punct de vedere financiar, timpul petrecut cu tine ar putea fi singurul de care are nevoie cu adevărat. Timpul. Pentru că, spre deosebire de bani, nu poate fi recuperat!

Vă invităm să urmăriți „How much do you make an hour?”, un scurt metraj despre bani, timp și, mai presus de orice, familie!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LG8azH0hda0[/embedyt]

 

V-ar putea interesa și:

  1. Strategii de promovare video pentru start-up-uri (Part. I)
  2. Trendurile anului 2016 în materie de video marketing
  3. Facebook vs. YouTube (Part. I)
  4. Facebook vs. YouTube (Part II)
În continuă căutare de dezvoltare personală, Andreea Lepădatu îmbină marketingul, PR-ul și editarea video pentru a crea un spectru complet, ideal mediului de afaceri prezent.