Echipa Story Production a realizat un nou videoclip muzical, de această dată pentru Emma Logde. Tânăra englezoaică îşi lansează, astfel, primul single care beneficiază de un videoclip filmat în România. După succesul înregistrat în mai multe ţări, printre care Mexic, Peru sau Turcia, cu melodia KissAmore (în colaborare cu Onur Betin), Emma speră că şi noua melodie să fie la fel de apreciată şi ca publicul românesc să o descopere, având în vedere că ea petrece o bună perioadă de timp din an în ţara noastră.

 

Scurt interviu Emma Lodge

Bună, sunt nascută în Londra, sunt cântăreaţă şi manechin, am 19 ani şi de câţiva ani locuiesc în Bucureşti, între călătoriile mele şi pot să spun că iubesc acest oraş. Încă de la vârsta de 9 ani sunt pasionată de muzică, iar de la vârsta de 15 ani am înregistrat primele demo-uri şi am început colaborările cu diferiţi producători şi compozitori. Împreună cu Dj-ul turc Onur Betin am realizat melodia KissAmore care s-a bucurat de un mare succes în mai multe ţări, fiind pe locul 1 în topurile muzicale din Turcia, Mexic şi Peru.

Ai lansat de curând piesa “Wanna Know”, primul tău single, povesteşte-ne mai mult.

Am lucrat cu producătorul Alexandru Suciu mai multe piese, toate în limba engleză, şi am hotărât că aceasta este cea care trebuie lansată prima, fiind una energică, de dans, de vară, care poate fi ascultată şi în cluburi dar şi la petreceri. Cred că este o melodie “catchy” pe care eu o cânt în fiecare zi. 🙂

Care a fost experienţa de la filmările videoclipului?

Am lucrat cu o echipă de profesionişti, care şi-a facut treaba foarte bine, cele 12 ore necesare producţiei trecând foarte uşor. Este un videoclip de vară, vesel, în care distracţia este cea care primează. M-am simtit bine la filmări şi sper să se vadă asta.

Cum au primit fanii tăi noua melodie?

Fanii au aşteptat destul de mult lansarea unei noi melodii şi a unui videoclip, şi cred că le-a plăcut foarte mult, mai ales celor din Mexic, de unde am primit foarte multe mesaje de încurajare şi aprecieri şi vreau să le transmit şi eu că îi iubesc şi că le mulţumesc. Sper să fie cât mai bine primit peste tot şi cred că aşa se va întampla.

Ce pregăteşti în continuare?

Muzică, muzică şi iar muzică. 🙂 Fără muzică şi fashion viaţa mea nu ar avea sens, aş fi nefericită. Mă pregătesc de concerte şi lucrez la noi melodii. Vă aştept pe pagina mea de facebook pentru a fi la curent cu toate noutăţile. Vă pup.

Videoclipul oficial Wanna Know