Cu siguranță vă amințiți de ”Câți bani câștigi într-o oră?”, clipul motivațional realizat de către echipa PacPac StudioS! Creat după o pildă intens viralizată, acesta prezintă o situație în care, cu siguranță, mulți dintre noi ne-am regăsit cel puțin o dată. În goana după lucruri materiale, tindem să neglijăm ceea ce este cu adevărat important în viață, familia. În aproximativ două luni, a stârnit nenumărate reacții și a fost vizualizat de peste 5 milioane de internauți. Mai multe detalii despre acesta, găsiți aici!

Câți bani câștigi într-o oră?

Câți bani câștigi într-o oră?

Pentru că mulți dintre dumneavoastră ne-ați întrebat dacă actorii chiar sunt tată și fiu, sau cum de s-a creat o chimie perfectă între cei doi, am hotărât să îl prezentăm pe omul ce se ascunde în spatele personajului rigid și preocupat de lucrurile materiale!

Câți bani câștigi într-o oră?

Câți bani câștigi într-o oră?

Faceți cunoștință cu Rizea Cornel! O persoană deschisă, jovială și, mai mult decât atât, un actor talentat! 24/ 7 își joacă rolul de tată, în propria-i piesă. Spune că cea mai importantă realizare este fiul său, de la care învață constant ce înseamnă a fi părinte. Despre omul Cornel în viața de zi cu zi și cum/ dacă l-a schimbat succesul avut până în prezent, aflați în rândurile de mai jos.

Fă-ne o scurtă descriere a ta, referitoare la partea profesională, la partea artistică- în ce producții ai mai jucat, cu cine etc. Și la calitatea de părinte!

Am 45 de ani. Am lucrat în vânzări peste 20 de ani.  Mi-am descoperit însă plăcerea de a preda și am devenit instructor auto. Din nevoia de dezvoltare personală am ajuns la cursurile de actorie, loc în care am descoperit că mă atrage scena. Astfel că am urcat pe aceasta la spectacolele de absolvire, am devenit membru al unei trupe de improvizație cu care am avut deja spectacole, am avut niște apariții în serialul difuzat pe Pro Tv, Lecții de viață.

Tată am devenit acum 21 de ani. A fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Cea mai importantă realizare a mea este fiul meu. M-am străduit să fiu un părinte bun. Doar fiul meu poate spune dacă am reușit sau nu. A fi părinte am aflat și eu de la copilul meu. E ceva ce nu se termină niciodată și nu ce faci doar când ești acasă. Înseamnă mai mult decât a-i asigura copilului lucrurile materiale de care are nevoie. Înseamnă iubire necondiționată 24/24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an. Înseamnă răbdare și imaginație–să îi poți răspunde la toate întrebările pe care ți le pune copilul. Și curaj–să recunoști în fața copilului tău că nu știi să îi răspunzi la toate întrebările; să îți ceri scuze în fața lui atunci când îi greșești și să te străduiești să accepți că ai multe de învățat de la el. Cred că, dacă ești deschis, copilul tău este un coach extraordinar. Îți arată instantaneu ce nu faci tu din ceea ce lui îi spui să facă, explicându-i și motivându-i de ce așa și nu altfel.

Felicitări Cornel, pentru succesul clipului în care ai jucat. A depășit peste 4 milioane de vizualizări în mediul online, în doar câteva luni de la lansare. Ce părere ai?

Mulțumesc! Sunt surprins. Și mă bucur, bineînțeles!

Cum te-ai alăturat acestui proiect?

La invitația lui Cătălin Palavescu, regizorul și realizatorul acestui clip motivațional. Am acceptat imediat propunerea lui. Știam povestea, așa că nu a fost nevoie de prea multe cuvinte.

Care au fost așteptările tale legate de etapa de producție? Cunoșteai echipa cu care ai lucrat? Cum te-ai simțit pe platoul de filmare?

Câți bani câștigi într-o oră?Ca să înțelegeți, eu nu sunt actor profesionist. Am făcut niște cursuri de actorie, sub îndrumarea actorului, profesorului și prietenului Cristi Martin. Am avut spectacole de absolvire. Credeam că voi leșina pe scenă de emoție, însa m-a „prins”. Așa că, neștiind prea multe, nu am avut așteptări, numai dorințe: să iasă bine și să învăț. Au fost atinse ambele obiective, din punctul meu de vedere, grație echipei. Oameni pe care îi vedeam pentru prima dată și care m-au ajutat și încurajat. Rezultatul l-ați văzut.

Care a fost cea mai mare provocare întâmpinată în acest proiect?

Provocarea cea mai mare…cred că au fost mai multe. Prima filmare, primul rol principal, prima dată când lucrez cu un copil. Cea mai mare, cred că a fost povestea.

Cum a fost să lucrezi cu un copil? Mai exact, cum ai reușit să ai o chimie cu el?

Am avut emoții. Am intrat în rol aproape imediat ce l-am cunoscut pe Răzvan. A fost ușor. E un copil minunat, deschis și cu o energie absolut debordantă. În plus, mi-e dor de fiul meu la vârsta lui Răzvan!

Cornel Rizea: ”Timpul pe care nu îl petrecem cu copiii noștri, e timp pierdut.”

De ce crezi că acest film a sensibilizat milioane de oameni?

Mesajul este extrem de puternic. Cei mai mulți dintre noi nici nu ne dăm seama de timpul pe care îl pierdem. Pentru că, de cele mai multe ori, timpul pe care nu îl petrecem cu copiii noștri, e timp pierdut.

Ai primit feedback, reacții, comentarii de la prietenii care te-au văzut în acest rol? Care au fost cele mai interesante?

Bineînțeles că am primit feedback. Oamenii au fost impresionați de mesaj. Deci clipul și-a atins scopul! O prietenă nu m-a recunoscut. A fost, oarecum, cel mai frumos compliment primit! A fost atât de marcată de poveste,  încât nu a mai contat altceva.

Ce le transmiți părinților care se regăsesc în situația personajului jucat de tine?

Cred că dacă au văzut acest clip, au primit mesajul de care au nevoie.

Ce proiecte urmează pentru tine? Vei mai colabora cu echipa PacPac StudioS?

Despre proiecte noi, nu prea știu ce să vă spun. Există niște idei de colaborare împreună cu echipa PacPac StudioS. Vedem!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LG8azH0hda0[/embedyt]

 

V-ar putea interesa și:

  1. Strategii de promovare video pentru start-up-uri (Part. I)
  2. Trendurile anului 2016 în materie de video marketing
  3. Facebook vs. YouTube (Part. I)
  4. Facebook vs. YouTube (Part II)
În continuă căutare de dezvoltare personală, Andreea Lepădatu îmbină marketingul, PR-ul și editarea video pentru a crea un spectru complet, ideal mediului de afaceri prezent.