Video marketingul este un concept care, deși a apărut de mult timp, recent a devenit accesibil publicului larg. Pornind de la celebrele reclame difuzate la TV, și până în prezent, și-a câștigat din ce în ce mai mulți adepți.

Video marketingul la îndemâna ta

Workshop ”Video marketingul la îndemâna ta”, Pacpac studioS

Dacă în trecut costurile pentru realizarea unei producții video depășeau cu mult bugetul firmelor aflate la început de drum, acum aceasta este impetuos necesară strategiilor de promovare. Fie că vorbim despre testimoniale, clipuri de prezentare sau în care se anunță lansarea unui produs, clipuri destinate unui eveniment sau unei campanii de mail marketing, este dovedit faptul că generează o rată de conversie mai mare.

Tocmai din acest motiv, PacPac StudioS a organizat în acest weekend workshopul ”Video marketingul la îndemâna ta”. Am reunit sub același acoperiș antreprenori, oameni de marketing, manageri, precum și freelanceri ce doreau să învețe mai multe despre acest domeniu. Oameni ce investesc în promovarea lor și recunosc o oportunitate atunci când li se ivește, și o fructifică la maximum.

Workshopul a fost structurat în 2 părți. În prima parte s-a vorbit despre conceptul de video marketing, beneficiile pe care conținutul video le aduce, precum și despre modalitățile în care poate fi promovat pentru a aduce valoare companiei.

Cea de-a doua parte a fost mai dinamică și a stimulat participanții să se implice activ în procesul de învățare.

Introducere în partea practică a workshopului

Introducere în partea practică a workshopului

Mai precis, au interacționat cu camera de filmat, au învățat rolul luminilor, al echipamentelor profesionale, altfel spus, necesitatea unui produs de calitate.

Postările despre workshop pot fi urmărite pe #productievideo.

Puteți găsi postări în timp real de la eveniment, pe rețeaua de socializare Facebook, folosind hashtag-ul #productievideo.

Dacă doriți să participați la următoarea ediție, cea cu numărul 3, trebuie să știți că locurile sunt limitate și se ocupă foarte repede. Pentru a putea beneficia de informațiile pe care le vom oferi pe 12 Martie, 2016, trebuie să completați formularul. Ne vom întâlni într-un cadru restrâns, la sediul nostru din Strada Matei Constantin, nr. 6, București.

Workshopul va avea o durată de aproximativ 4 ore, timp în care vom împleti cunoștințele practice cu cele teoretice, pentru a vă oferi un spectru complet despre ce înseamnă video marketingul contemporan. Informațiile nu sunt adunate din cărți, ci sunt experimentate, testate, astfel că nu le veți regăsi în alt format sau pe alte medii digitale.

Tu te-ai înscris? Locurile sunt limitate!

Exercițiu practic

Exercițiu practic

 

Cătălin Palavescu

Cătălin Palavescu

Ramona Scurtu

Ramona Scurtu

Raveica Atodirese

Raveica Atodirese

 

 

Vă invităm să citiți și:

  1. Workshop ”Video marketingul la îndemâna Ta”
  2. Curs individual de filmare&editare profesională
  3. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. I)
  4. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. II)
În continuă căutare de dezvoltare personală, Andreea Lepădatu îmbină marketingul, PR-ul și editarea video pentru a crea un spectru complet, ideal mediului de afaceri prezent.