A fost mobilizare generală de forțe la sediul PacPac StudioS. Ne-am adunat cu mic, cu mare, am implicat întreaga echipă, chiar și pe Max (pe cuvânt!). Nu vă speriați, nu s-a întâmplat nimic rău! Suntem bucuroși și entuziasmați să vă anunțăm că avem totul pregătit pentru workshopul ”Video marketingul la îndemâna TA”.

Acesta a luat naștere din dorința de a oferi mai mult, de a educa, de a informa. Video marketingul este unul dintre cele mai rapide și eficiente moduri de a răspândi informație în mediul online. Studiile au dovedit că oamenii rețin cu 40 % mai mult atunci când privesc un clip decât atunci când citesc un text. Online video a devenit ușor de folosit de-a lungul anilor, utilizând mai multe formate, precum și moduri de promovare. Avantajul unui video este că funcționează 24/7. Filmezi o singură dată, îl încarci pe site o singură dată, iar oameni din întreaga lume îl pot vedea pentru următorii ani, cu un simplu click. Promovarea prin intermediul video marketingului este din ce în ce mai recomandată de către oamenii de marketing, speakeri sau antreprenori care deja au experimentat beneficiile.

  Conținutul video este din ce în ce mai recomandat de speakeri și antreprenori!

Lorand Soares Szasz recomandă folosirea conținutului video.

Lorand Soares Szasz recomandă promovarea prin video marketing

Realitatea este una clară: antreprenorii investesc în promovarea business-ului. Dacă tot o fac, de ce să nu o facă într-un mod care să le aducă clienți, nu o gaură în buget? Acest workshop se adresează persoanelor care își doresc mai mult. Fie că sunt antreprenori, manageri, specialiști în marketing sau freelanceri, sunt la curent cu metodele de promovare și sunt conștienți că numai printr-o investiție corectă pot ajunge la publicul țintă.

Datorită numărului mare de solicitări, workshopul se va desfășura atât sâmbătă, 27 Februarie 2016, orele 11:00, cât și duminică, 28 Februarie 2016, ora de întâlnire fiind aceeași. Ne vom vedea în căminul PacPac StudioS, strada Matei Constantin, nr. 6, sector 5, București! Va dura aproximativ 4 ore și va fi un mix omogen între prezentare și practică. Mai multe detalii puteți afla:

 1. Site PacPac StudioS
 2. Facebook event

Mai sunt locuri disponibile numai pentru ziua de duminică. Înscrierea se face prin intermediul formularului: http://goo.gl/forms/W7sRjp8XYV.

Iată câteva dintre punctele pe care ne dorim să le bifăm:

 • cunoașterea echipamentului foto/ video
 • identificarea greșelilor frecvente de filmare și modul în care acestea pot fi evitate
 • prezentarea tipurilor de încadraturi și explicarea semnificațiilor acestora
 • exersarea modului de creare a unui video (Doar nu credeați că ”muncim” numai noi!)
 • recunoașterea beneficiilor promovării prin intermediul conținutului video
 • expunerea unor modalități prin care putem promova etc.

Am fost întrebați de ce este gratuit. Ei bine, faptul că doriți să investiți 4 ore din timpul dumneavoastră, într-o zi de weekend, ne motivează suficient pentru a demara acest proiect. Asta nu înseamnă nici pe departe că informațiile sunt nefolositoare. Înseamnă că, atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră, timpul este cea mai prețioasă resursă la acest moment. Dacă la final veți spune că informațiile vă sunt folositoare și că ați aflat ceva ce nu știați până în prezent, va fi meritat investiția. 

Gazdă și trainer va fi Cătălin Palavescu, producător, scenarist și regizor de film. El este trainer la Universitatea Hyperion, Facultatea de Actorie și președinte fondator al Asociației Social Art. A acumulat experiență în vânzări și marketing, apoi în televiziune. Din anul 2011 a devenit antreprenor, înființând casa de producție PacPac StudioS. Studiază marketingul online, psihologia consumatorului și arta persuasiunii, de asemenea fiind preocupat de transmiterea poveștilor prin intermediul imaginilor foto și video. Ca cineast participă la festivaluri și concursuri de film interne și internaționale, câștigând premii și aprecierea publicului pentru lucrările sale. Este trainer acreditat ANC.

Noi suntem nerăbdători și încântați de acest proiect! Dacă aveți întrebări, gânduri sau păreri, le puteți adresa în secțiunea de comentarii. Ne vedem la workshop! 🙂

Între timp, vă invităm să ne citiți:

 1. ”Eram niște nimeni și deja postam pe internet videouri, filmări, fotografii!” – Petru Stratulat, Lightwave Theatre Company [Interviu video]
 2. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. I)
 3. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. II)
 4. 5 modalități prin care puteți îmbunătăți implicarea abonaților pe canalul de YouTube
În continuă căutare de dezvoltare personală, Andreea Lepădatu îmbină marketingul, PR-ul și editarea video pentru a crea un spectru complet, ideal mediului de afaceri prezent.