Bărbați, mânuța sus! Acest articol este pentru voi!

Bărbosul Prietenos

 Bărbosul Prietenos

Să vă prezint următoarele scenarii. Nu, nu este nevoie să îmi răspundeți, știu că vă regăsiți!

  1. Trebuie să mergeți la un eveniment, însă părul nu este tuns, iar barba nu este aranjată.
  2. Prietena este deranjată de barba foarte mare.
  3. Nu găsiți saloane de îngrijire dedicate exclusiv vouă.
  4. Aveți aceeași problemă și cu produsele. Asta-i discriminare, nu?!

Pentru toate aceste probleme, Tiberiu Stanciu a găsit soluția și a dat viață brandului Bărbosul Prietenos.

 

Cum ia naștere un business? Se ia una bucată barber shop creat din pasiune, se adaugă dorința de a dărui bărbaților un loc în care să găsească tunsori și bărbi potrivite fizionomiei și personalității, apoi se asezonează cu multă bună dispoziție. Dacă menționăm că are un stil vintage, produse foarte masculine, iar pe fundal se aude jazz, descoperim rețeta succesului.

Despre aceasta ne vorbește și Tiberiu. Mai exact, despre cum a transformat o pasiune într-o afacere ce îi aduce nu numai profit, ci și numeroși prieteni. Ne-am cunoscut la workshopul ”Video marketingul la îndemâna ta”, susținut de PacPac StudioS. Spune el, dorința de a învăța noi tehnici de promovare l-a determinat să vină. Are planuri mărețe ce depășesc granițele țării. Haideți să aflăm mai multe chiar de la el!   

Te rugăm să ne descrii puțin domeniul activității tale și rezultatele obținute până acum!

Avem un concept foarte interesant! Este vorba despre un trend care, cu siguranță, va rezista foarte mult! Bărbosul prietenos este un concept în care noi  importăm foarte multe produse dedicate bărbaților. E acel produs care, în momentul în care îl atingi, îți oferă o experiență unică, de la miros, ambalaj, conținut, calitate. Produsele sunt dedicate părului și bărbii. Avem și un barber shop. Avem în plan să facem unul foarte, foarte mare. Sperăm că va fi cel mai mare din lume! Implică multă pasiune!

Atunci când merg la medic, nu îi spun ce medicament să îmi dea, sau când merg cu mașina la service, nu îi spun ce să repare la ea.

El este specialistul.

Când ai început să folosești, în promovarea activităților tale, materiale multimedia (foto, video, audio)?

Acum un an și jumătate prima oară. Știam că promovarea este foarte bună, așa că m-am gândit cum ar fi mai eficient: prin simple postări, prin foto sau prin video? Am ajuns la concluzia că fiecare are rolul său bine definit, însă video te ajută să îți transmiți cel mai bine emoția.

Care sunt dificultățile legate de acest tip de promovare?

Nu știu dacă sunt neapărat niște dificultăți. Fără doar și poate, este mult mai greu să realizezi un video de o calitate foarte bună, în comparație cu o poză sau cu o postare. O postare, dacă stai să te gândești, o corectezi, studiezi puțin, apoi îți va ieși destul de bine. Însă, cu siguranță, nu se va compara rezultatul cu cel al unui video. Este mai costisitor, mai greu de făcut, trebuie să apelezi la profesioniști, dar important este să merite la sfârșit.

Care sunt beneficiile folosirii video marketingului în promovarea activităților tale?

Bărbosul Prietenos. Barber shopLumea te va cunoaște mult mai ușor, te va identifica,  puterea brandului va deveni din ce în ce mai mare și poți să creezi o relație cu cei care te urmăresc. 

Când realizezi materialele multimedia, apelezi și la profesioniști în domeniu?

În proporție de 80% la profesioniști. Atunci când merg la medic, nu îi spun ce medicament să îmi dea, sau când merg cu mașina la service, nu îi spun ce să repare la ea. El este specialistul. Eu sunt foarte bun pe ceea ce fac, pe partea de management, marketing. Pe partea de foto-video sunt la un nivel foarte jos și prefer să facă lucrurile cine le cunoaște cu adevărat.

Ce sfaturi legate de folosirea materialelor multimedia ai putea să oferi? 

Să apeleze la profesioniști!

Găsiți mai multe detalii despre Tiberiu Stanciu și despre ce înseamnă Bărbosul Prietenos, pe pagina de Facebook, precum și pe site.

Între timp, vă invităm să citiți și:

  1. Workshop ”Video marketingul la îndemâna Ta”
  2. Curs individual de filmare&editare profesională
  3. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. I)
  4. 4 sfaturi pentru o promovare eficientă (Part. II)
În continuă căutare de dezvoltare personală, Andreea Lepădatu îmbină marketingul, PR-ul și editarea video pentru a crea un spectru complet, ideal mediului de afaceri prezent.